UHYGGE VED MIDDAGSBORDET

Line Vagner på 36 år, er mor til 2 banditter og 1 teenager og arbejder til dagligt i køkkenet på en efterskole. Her deler hun ud af sit bedste tip til den perfekte Halloween ret – som med garanti nok skal skræmme bukserne af dine gæster. Du kan følge Line på hendes hyggelige Instagram profil @linevagner, hvor hun deler masser af skønne hverdagsglimt 😊

Take it away Line… 

Mumificeret Halloween Farsbrød 🎃

-Ikke for sarte sjæle

Egentlig har jeg aldrig rigtig været fan af halloween, det er ikke en tradition jeg er opvokset med og er ikke noget vi derhjemme har fejret. Men efter Jeg selv har fået børn, er jeg langsomt blevet større og større fan. Det startede i det små med udhuling og udskæring af græskar, der har stået og pyntet i vores have i oktober/november måned. Sidenhen begyndte børnene at komme hjem med pynt, de havde lavet i børnehaven og i skolen. Og langsomt er vores samling af halloween pynt vokset, både med hjemmelavet og med købt pynt.

Så foruden den store julekasse og påskekassen, er der nu også blevet plads til en halloween kasse på loftet.

Vi har fået til tradition at der til halloween står mumificeret farsbrød på menuen herhjemme, hvor der bliver serveret orme og blod til (spaghetti og ketchup). Det er faktisk blevet så stort et hit at jeg også har lavet det til en halloween tradition på mit arbejde, som er en efterskole.

Opskriften får du her:

Mumificeret Farsbrød

  • 500 g flæskefars
  • 10 g salt – lidt peber
  • 50 g mel
  • 1 revet løg
  • 1 æg
  • 1 dl mælk

Derudover skal du bruge:

  • 2 cherrytomater
  • 2 æg
  • 1 pk bacon
  • 1 håndfuld smuttede mandler

SÅDAN GØR DU:

Jeg starter med at rører farsen. Mens farsen hviler på køl, smutter jeg mandlerne.

Farsen former jeg på et stykke bagepapir på en bageplade, jeg prøver at lave det lidt aflangt som et ansigt. Som øjne bruger jeg de to cherrytomater, munden laves som et hul og mandler sættes i som tænder.

Ansigtet mumificeres nu med bacon skiver, husk at bruge din fantasi 😊

Nu sættes farsbrødet i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min

Farsbrødet tages ud, cherrytomaterne pilles ud og de 2 æg kommes i hullerne.

Tilbage i ovnen i ca. 10 min.

Serveres nu med orme og blod.

Velbekomme og mange gruopvækkende hilsner
Line Vagner Hjørringgaard