Søde Sabine, som står bag den inspirerende madprofil  @squeaky.lean har fundet en sjov, anderledes og fortryllende ret frem fra gemmerne… nemlig æggeskyer. De kræver kun èn ingrediens, er perfekte at lave sammen med ungerne og et skønt indslag til påskebordet 🙂

God fornøjelse!

Kærligst 
Tina & Natasja

Æggeskyer

SÅDAN GØR DU

Det skal du bruge:

4 æg
(eller 1 æg pr. person)

Lidt peber og flagesalt
til servering

Sådan gør du:

Tænd ovnen 180 grader.

Opdel dine æg i blommer og hvider. Kom hviderne i én skål og blommerne i en anden.

Pisk dine æggehvider helt stive og luftige.

Læg bagepapir på en bageplade, og brug en spiseske til at lave fire individuelle ’æggeskyer’ ud af dine stiftpiskede hvider. Lav en lille hulning i midten.

Bag dem i ovnen i 5 minutter.

Tag nu dine skyer ud og læg en æggeblomme i den lille hulning, som du lavede i dine skyer. Sæt skyerne tilbage i ovnen og bag dem i yderligere 5 minutter.

Server dine skyer lune på brunch – eller påskebordet.

Spis evt. med ristet rugbrød, tomat og avocado—eller som tilbehør til andre lækre typer smørrebrød!

VELBEKOMME

Ønsker du flere aktiviteter?

Mangler du noget at lave sammen med børnene ??
Hvorfor ikke bruge tiden på at hygge med masser af påskeforberedelser eller at lære at vaske hænder gennem sang og leg?

Din Kurv