Bordpynt til fødselsdag

SJOV, BILLIG OG LET PYNT TIL BØRNEFØDSELSDAG

Alle fester fortjener smuk bordpynt til fødselsdag. Brug fantasien, når du dækker op.

De fine skaller, som du har samlet på stranden, er perfekte som bordkort. Pluk en smuk buket vilde blomster til at pynte midt på bordet – mulighederne er uendelige.

Borddækning fødselsdag

Vil du gerne sætte dit helt personlige præg på festen? Bordpynt er prikken over i’et på et veldækket festbord og er med til at gøre både dit bord og dit fødselsdagsbord mere personligt. Specielt blomster skaber smukke rammer og tilføjer ekstra stemning og hygge til din fest.

Du kan vælge at købe blomsterdekorationer hos din blomsterhandler, eller du kan prøve at lave dem selv… For det behøver faktisk slet ikke at være så svært at lave dit helt eget blomster pynt til børnefødselsdagen. Vi har samlet lidt lette, men smukke blomsterløsninger til dig, som er lige til at gå til, og som med garanti vil imponere dine gæster.

Sådan gør du:

Blomster cupcake:

Put oasis i bunden af en potteskjuler og gør den godt våd.

Lav en ring af pink blomster langs skjulerens kant – sørg for at stikke blomsterstænglerne godt ned i oasisen, så de kan suge vand. Fyld derefter resten af skjuleren ud med hvide blomster.

Til slut sætter du en enkelt pink blomst i midten af de hvide blomster, og vupti har du en fin blomster-cupcake.

Du kan også vælge at stikke et par enkelte blomster, eller små buketter, i små vaser eller flasker og placere dem i grupper på bordet – det giver et rigtigt fint og romantisk look.

Bind en sløjfe rundt om glassene eller flaskerne for en ekstra fin detalje

Smuk blomsterpynt af skumfiduser:

En anden sjov måde at lave bordpynt til børnefødselsdag, er at lave en fint kugle ud af skumfiduser, som kan pynte på bordet.  Køb en oasis kugle, betræk den med sølvpapir og dæk kuglen med skumfiduserne ved hjælp af tandstikkere.

Dæk en bambuspind med grønt tape og sæt den godt fast i oasiskuglen. Sæt pinden med den færdige oasiskugle i en vase midt på bordet.

Lad evt. børnene spise skumfiduserne i løbet af fødselsdagen for findes der noget bedre end sjov, festlig og spiselig bordpynt til en børnefødselsdag?

Rigtig god fornøjelse!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
Din Kurv