FERIE HYGGE ELLER ELLER BRISTEDE

FERIE HYGGE ELLER BRISTEDE FORVENTNINGER

Det er sommer, det er sol og det er endelig ferie!

Du kan næsten smage den kølig hvidvin på terrassen, mens du glæder dig over børnene som leende leger i nærheden. Det er endelig blevet tid til at være sammen med dem du elsker, og som du ser alt for lidt i det daglige. Nu skal I rigtigt hygge jer, slappe af og skabe fantastiske stjernestunder sammen.

Men det er ikke altid let at holde en succesfuld ferie sammen med hele familien. Bilturen har måske udviklet sig til et inferno af skrig, skrål og tudende børn, eller ungerne keder sig bravt og selv om du bare længes efter 10 minutters fred og ro med dit blad du købte forrige uge, er udsigten til ro og idyl en by i Rusland.

Forventningerne hos børn og voksne kan være meget forskellige og selv om hele familien længe har glædet sig til det skulle blive ferie, bliver det sjældent til den idylliske familietur man havde drømt om.

Heldigvis kan man nemt komme konflikter og skænderier til livs… eller i hvert tilfælde få en pause ved at lade børnene underholde sig selv med lidt sjove og børnevenlige aktiviteter.

”Men hvad skal jeg finde på? ”spørger du måske. Fortvivl ikke, for her på bloggen vil vi hver uge resten af sommerferien, komme med forslag til en ny og sjov aktivitet som børnene sagtens kan muntre sig med alene.

Den første får du allerede her:

Sommerferie Idè Krukke

Det kan være svært at blive enige om hvad man skal lave sammen og her er ide krukken en rigtig god løsning. Det eneste du skal bruge er tusser, et tomt syltetøj – eller Nutella glas og ispinde, som du kan købe i webshoppen lige her

Saml familien og del ispindene op imellem jer. Nu skal alle skrive deres fortrukne aktiviteter ned på pindene. Husk – kun en aktivitet pr. pind.

Dekorer evt. glasset ved at klistre en label på, eller brug stenmalings tusserne fra Detviers aktivitetskasse – de fungerer fantastisk på glas så længe du ikke vasker det. Du kan købe tusserne lige her

Når I er færdige puttes alle ispindene ned i glasset og når I ikke kan finde ud af hvad I skal lave eller bare ikke kan blive enige, trækker I en pind med en aktivitet fra glasset.

Nu er det slut med at skændes om hvad I skal lave!
Husk at følge med næste tirsdag, hvor du får endnu et forslag til masser af sommerferie-sjov!

Rigtig god sommer !

KH
Natasja og Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
Din Kurv