Sjov og ballade

til Halloween

 Download gratis skilt til døren

 

 

HER FÅR DU MASSER AF TIPS OG TRICKS TIL EN SKRÆMMENDE GOD HALLOWEEN

MISSION
GUF ELLER GYS

Det er langt fra størstedelen af danskerne som fejrer Halloween og det betyder af de børn, der går fra hus til hus, ofte møder en låst dør, eller mennesker som bliver vrede når de banker på. De mennesker som åbner døren ved måske ikke at det er Halloween og har således ikke noget at tilbyde, selvom de måske gerne ville lege med og glæde ungerne.

Vi vil gerne sikre alle en sjov og uforpligtende aften. Halloween skiltet er en let genkendelig måde at vise små monstre at HOS DIG er de velkomne til at banke på.

Så har du lyst til at lege med, slik og godter klar til ungerne og klar til (U)hygge, så download skiltet her og hæng det op på din dør onsdag d. 31. oktober og byd monstre, hekse og andre forunderlige væsner indenfor, på året årets mest uhyggelige aften.

TRICK OR TREAT KIT – Til dig som vil gøre aftenen lidt mere (u)hyggelig

TRICK OR TREAT KIT

Er du parat til at tage imod monstre, hekse og andre væsner, på årets mest uhyggelige aften? Vores Halloween kit indeholder alt hvad du har brug for, til at byde nabolagets børn indenfor til uhyggeligheder.

Halloween Partypakke

Indbetal depositummet og overlad din party planning til os. Vi lytter til dine ønsker og sammensætter herefter en halloween Partypakke til dig – fyldt med lækker pynt og rekvisitter. – Og du bestemmer selv budgettet. Så bliver det ikke nemmere, at skræmme dine gæster.

Kom grufuldt godt igennem aftenen.

Happy Halloween herfra. 

Kom grufuldt godt igennem aftenen.

Happy Halloween herfra. 

Værdifulde barndomsminder

Bliv en del af DETVIER familien, sammen med tusindvis af andre børnefamilier.

Modtag tips og inspiration til den gode børnefødselsdag og andre stjernestunder, direkte i din indbakke.  

Knus

Natasja & Tina