Hvorfor jeg hader at fylde år, men elsker at fejre andre…

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Pyyyyha, jeg må indrømme at jeg har et lidt ambivalent forhold til min egen fødselsdag!

Det virker måske mærkeligt, når nu jeg ellers er sådan en fest tosse som aldrig kan få det stort og vildt nok, men sådan har det været lige langt tilbage jeg kan huske.

Jeg er født på min mormors fødselsdag og selv om nogle måske mener at det da er super hyggeligt sådan at dele fødselsdag, så tror jeg bestemt at min mormor og jeg begge var enige om, at det ikke er det fedeste i verden. Min mormor var et af den slags mennesker som gik meget op i sin fødselsdag og som altid insisterede på at blive fejret – faktisk gjorde hun præcis, som jeg mener at man burde gøre, nemlig benyttede enhver lejlighed til at fejre livet.

Jeg husker hvordan hun sommetider nævnte for mig, hvor træls det var at vi var født på samme dag og som årene gik, valgte jeg at skubbe min egen fødselsdag i baggrunden og fokusere på hende – det føltes mest rigtigt, for hun var her jo først og jeg fik hen ad vejen en følelse af, at jeg ikke selv fortjente at blive fejret.

Da jeg selv fik børn, satte det imidlertid helt ubevist gang i nogle følelser i mig. Det blev enormt vigtigt for mig at sørge for at mine børn fik den bedste og sjoveste dag, de overhovedet kunne forestille sig. De skulle under ingen omstændigheder føle, at deres fødselsdage var mindre end uforglemmelige og magiske.

Jeg gik til tider til ekstremerne for at gøre dagen helt speciel. Inden man kunne købe Piñatas over nettet, lavede vi vores egne i papmache, som vi pyntede med masser af silkepapir. Det resulterede ofte i hænder som blev forbrændte af al den varme lim fra limpistolen og en Piñata som havde ca. samme holdbarhed som en fastelavnstønde, men ungerne elskede det. Jeg udtænkte vilde historier som ledte til magiske skattejagter, fulde af vilde indslag. Jeg lavede kostumer som hele familien iførte sig for at gøre skattejagterne endnu mere troværdige og ansigtsmalede hele bundet af unger.

Sådan en fødselsdags fest endte ofte med at være et projekt, som tog måneder af forberede – men som var det hele værd, for mine børn elsker at fejre fødselsdag.

I dag har jeg det stadig svært med at fylde år. Dels HADER jeg tanken om at blive ældre – jeg har altid haget mig fast i barndommen og lider unægtelig af et voldsom Peter Pan kompleks og dels bliver jeg utilpas når tingene handler om mig selv. Til gengæld elsker jeg at opleve hvor glade andre bliver, når de bliver overrasket eller forkælet. Min bedste fødselsdag nogensinde, var da jeg brugte min dag på at samle penge ind til landsindsamlingen for Syriske flygtninge. Det var en givende oplevelse, som bragte enorm glæde med sig, så derfor har vi besluttet at det helt rigtige selvfølgelig er at forkæle en af jer, med noget af jeg er helt pjattet med – nemlig en XL pakke med amerikansk slik fra SlikWorld.

Amerikansk slik er for mig smagen af ungdom, frihed og udlandsrejser og jeg håber at den heldige vinder, vil nyde oplevelsen lige så meget som mig. Alt du skal gøre for at vinde, er at like konkurrence opslaget på Facebook eller Instagram og fortælle os hvad dit yndlings slik er.

Deltag på FACEBOOK HER
Deltag på INSTAGRAM HER

Mange kærlige festhilsner

Tina

 

Pssst. De finde billeder af tina af taget af Fotograferne Vesterbro i Aalborg – Så hvis du lige står og mangler en fantastisk dygtig fotograf så tag et smut forbi dem – Det vil du ALDRIG fortryde 🙂

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
Din Kurv