Ideer til børnefødselsdagen

Det kan være svært at finde tid til at planlægge den perfekte børnefødselsdag og ofte sidder man i sidste øjeblik og skal stykke en fødselsdagsfest sammen. Hvad pokker gør man når spørgsmål som: ”hvad skal vi lave og hvad vil ungerne spise”, trænger sig på? Vi har fundet 4 ideer til børnefødselsdag frem til dig, som forhåbentligt kan være med til at gøre det hele lidt lettere, næste gang du skal holde fødselsdagsfest og mangler lidt inspiration til at komme i gang.

Tema fødselsdage er altid et hit

Du går aldrig galt i byen med en tema fødselsdag. Der ér altså bare et eller andet ved at komme til en fest hvor det hele ”hænger sammen”. Det første du skal gøre er at finde ud af hvilke tema dit barn kunne tænke sig. Hvis han eller hun f.eks. elsker dyr, vil en cirkus fest eller et Unicorn Party være helt oplagt. Er dit barn mere til action er temaer som superhelte eller cowboy fest et hit. Når du har valgt dit tema, kan du købe engangsservice i de tema relaterede farver og derefter tilføje små detaljer til bordet, som cirkus hatte, klovne næser, Enhjørninge horn, kaktusser malet på sten, dusør skilte eller lignende. Det er kun fantasien som sætter grænsen. Udvælg et par temarelaterede lege eller konkurrencer – så skal festen nok blive en succes!

2. Sjov mad

Mad er altså bare sjovere hvis den er skåret ud i sjove figurer eller har krymmel på.Stik små sandwicher ud med cookiecuttere, skær frugten ud og sæt den på små trægrillspyd og put glasur og krymmel på fødselsdagsbollerne – så lover vi, at ungerne nok skal tage for sig af retterne.

3. Så går den vilde skattejagt

De fleste børn elsker en god skattejagt. Om du vælger den avancerede version, hvor du på forhånd skriver en historie med tilhørende opgaver og ledetråde, eller den mere simple version hvor du, langs en udvalgt rute lader børnene udføre opgaver som at ramme til måls eller stable et dåsetårn, – så er det al forberedelsestiden værd. Ungerne elsker det og hvad er bedre end en flok glade og tilfredse børn!

4. Surprise Party

Surprise parties behøver ikke kun være for de voksne – børn elsker også overraskelser. Inviter klassen i al hemmelighed og giv dit barn den sjoveste og bedste overraskelse nogensinde. Hvem vil ikke elske at komme hjem og finde alle vennerne samlet i stuen!

Husk, det kan ikke betale sig at stresse over rodet – børnene ser det alligevel ikke. Brug i stedet tiden på at deltage i festlighederne. Dine børn vil værdsætte det og samtidig skaber I gode minder sammen.

Vi ønsker jer en uforglemmelig og magisk fødselsdagsfest!
Natasja og Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
Din Kurv