Når kun det bedste er godt nok

— Vi gør konfirmationsdrømmen til virkelighed

Følg os 

Video fra

Oscars Konfirmation 

— Konfirmationstid

Den vigtigste dag i din teenagers liv

Konfirmation eller nonfirmation, er ofte den første store fest, hvor dit barn selv er med til at bestemme. Derfor er det vigtigt at det er en fest i hans eller hendes ånd, med festpynt og indslag som I alle vil elske.

Det er ofte en omstændig oplevelse at holde konfirmation. Detaljerne skal på plads, pynten farvekoordineres og blomsterne arrangeres. 

Vi hjælper med alt fra koordinering, styling og opsætning af pynt til konfirmationen. I sætter budgettet – og sammen finder vi frem til det perfekte konfirmationspynt til den store dag.

Vi starter altid ud med en helt uforpligtende snak, hvor vi lærer hinanden bedre at kende og I fortæller os om jeres konfirmationsdrømme.

Konfirmationer

Når kun det bedste er god nok

Det er ofte en omstændig oplevelse at holde konfirmation. Detaljerne skal på plads, pynten farvekoordineres og blomsterne arrangeres. Vi hjælper dig med at finde det perfekte pynt, snacks, invitationer og alt det andet, du skal bruge til din fest

— Konfirmations tid

Den vigtigste dag i dit teenager liv

Konfirmation eller nonfirmation, er ofte den første store fest hvor du selv er med til at bestemme. Derfor er det vigtigt at det er en fest i din ånd, med festpynt og indslag som du elsker.

Vi hjælper med alt fra koordinering, styling og opsætning af pynt til konfirmationen. Du sætter budgettet – og sammen finder vi frem til det perfekte konfirmationspynt til din store dag.

Find masser af inspiration på vores instagram @detvier

[enjoyinstagram_mb]
Din Kurv