Let som en sommerfugl >i<

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.11.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Kære alle,
Så er det tid til at præsentere endnu en sød og dygtig gæste blogger.
Vi glæder os over at kunne præsentere Sophie for jer. Sophie elsker at bage og deler sine flotte kreationer på sin instagram profil @fillosophie og via sin blog hos bloggers delight – Begge dele er virkelig et besøg værd!

I dag deler Sophie sit bud på en rigtig sød fødselsdagskage, som er perfekt til en rigtig tøsefest. Sommerfugle kagen giver et ekstra pift til dit prinsesse party eller ekstra magi til dig tea party. Laver du sommerfuglen i flere forskellige farver, så vil den helt bestemt også passe til et hawaii party.  Sidst men ikke mindst, så er den super let at lave for alle.

Så velbekomme siger vi bare 🙂

Tag godt imod Sophie!

Hej,
Jeg hedder Sophie, er 23 år og jeg elsker at bage! Jeg synes det skal være sjovt og lige til, at være i det søde køkken, hvilket også afspejler sig på min instagram; fillosophie. Hvis I har spørgsmål eller lign. så kontakt mig gerne på Instagram eller på fillosophiie@gmail.com

SOMMERFUGLEKAGE

Tag børnene med i køkkenet, og lav den fineste sommerfuglekage til børnefødselsdagen 🙂  Den er super simpel at lave, og så kan den pyntes lige som du /i ønsker!

Det skal du bruge (bund):

 • 150 g. solbærmarcipan fra Odense Marcipan
 • 150 g. smør
 • 145 g. sukker
 • 3 æg
 • 45 g. hvedemel

Sådan gør du: Pisk marcipan, smør og sukker sammen. Herefter piskes 1 æg i ad gangen. Afslutningsvis kommes mel i. Rør til dejen er jævn. Hæld nu dejen i en springform hvor bunden er beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min. Når kagen er bagt færdig køles den helt af, inden du arbejder videre med den.

Når kagen er helt færdig skæres den ud i ”sommerfugleform” – Se billedguiden.

 

Det skal du bruge (mousse):

 • 400 g. bærsymfoni
 • 4 plader husblas
 • 500 ml. piskefløde
 • 1 spsk. Vaniljesukker
 • 50 – 100 g. flormelis (alt efter hvor sød moussen ønskes)

Yderligere:

 • Hakket pistacie og brombær
 • Krymmel (det jeg har brugt, er fra Odense Marcipan).
 • Lys

Sådan gør du: kom husblassen i en skål med koldt vand, og lad det stå i 15 min. Kig bærrene til de er bløde. Si nu saften fra bærrene, og kom herefter vaniljesukkeret i saften. Lad saften køle af til den er fingervarm. Pisk nu fløden til flødeskum, og vend herefter flormelis i. Når saften er fingervarm, røres husblassen nu heri. Kom nu en spsk. Flødeskum i saften og rør. Herefter hældes saften i resten af flødeskummen. Vend til moussen er jævn. Stil moussen på køl i 20 min. Når moussen har været på køl, piskes den hurtigt op, og kommes i en sprøjtepose. Kom moussen på din bund. Pynt nu med det ønskede krymmel, og lys.

Velbekomme!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
Din Kurv