Velkommen til
Nissernes varehus!

Her finder du alt hvad du skal brug til at forkæle jeres nisse med nyt interiør til nisseboet.
Gå på opdagelse i varehusets mange kategorier eller shop blandt alle varerne med det samme.

I denne kategori finder du er stort udvalg af flotte og hyggelige nissedøre. Herudover indeholder kategorien også startpakker med alt hvad du skal bruge for at komme igang med dit nissebo.

I denne kategori finder du er stort udvalg af miniature møbler til dit nissebo. Her er alt hvad du skal bruge for at indrette et hyggeligt hjem til din nisse.

I denne kategori finder du alt hvad der skal bruges til nissens køkken. Desuden kan du shoppe en masse daglig- og madvarer til nissen.

I denne kategori finder du tøj til nissens gaderobe samt øvrige tekstiler, så som håndklæde, tæppe mm.

I denne kategori finder du et udvalg af udsmyknings artikler til nissens hjem. Så gå op opdagelse her og gør nisseboet lidt hyggeligere. 

I denne kategori finder du er stort udvalg af planter og øvrige materialer til hus og have. Der er blandt andet vinduer og stakit til nissens hjem.

I denne kategori finder du et udvalg af legetøj og hobbyartikler til nissen.

I denne kategori finder du et stort udvalg af nips til dit nissebo.

I denne kategori finder du vores udvalg at LED lys til nissens hjem. Her er både lyskæder, lygtepæle, bålsted og meget meget mere til til skabe en hyggelig effekt i dit nissebo.

I denne kategori finder du alt hvad du skal bruge til at lave en nissebyggeplads. Der er skilte, skabeloner, værktøj og meget mere. 

I denne kategori finder du et nøje udvalgt segment at musik og instrumenter til nisseboet.

I denne kategori finder dualt hvad der skal bruges til nissen hygiejne. Her er badekar, tandbørste, sæber mm.

Indkøbskurv
0
Din Kurv