DEMVIER

For at sælge magi er du nødt til at leve og ånde det. Føle det i hver eneste fiber i kroppen. Fuldt ud. Og det gør vi.  Forestil dig en verden fuld af muligheder, fantasi og barnetro
– Det er DETVIER.

Tina

Tina

Højtflyvende og fuld af kreative påfund og skøre ideer, sådan beskrives Tina bedst. Hun kan altid tilføje en fest ekstra fantasi og magi. Gennem en årrække har hun lavet børnetv hos DR og ved derfor lige præcis, hvordan man fanger børns opmærksomhed og kommunikerer i øjenhøjde. Hun har afholdt tonsvis af børnefødselsdage, bygget en svampeskov i børnestørrelse, ansigtsmalet til utallige fester og så laver hun de vildeste skattejagter – i hvert fald hvis man spørger hendes to børn og deres kammerater.

Natasja

Natasja

Velovervejet, strategisk og fuld af spas, er ordene som bedst beskriver Natasja. Hun er mild og betænksom og alle børns favorit. Med sin store ro og hang til perfektionisme, er hun ankeret, som sørger for at projekterne kommer sikkert i havn. Hun har en fortid som professionel sørøver på ”The Reef”, har været kaptajn for en hel del fjerboldbaskende krudtugler, er en del af en enorm søskendeflok – Og så går hun ikke af vejen for at synge højt eller tage en svingom med et af ballondyrene.

Mindeværdige oplevelser i børnehøjde

 

Der ligger mange tanker og overvejelser bag indholdet i alle vores festpakker. Stemningen, følelserne og det sociale fælleskab som festerne skaber, er med til at sikre unikke oplevelser, som børnene vil huske resten af livet.

Det er vigtigt for os, at vi leverer produkter, som er af så høj kvalitet, at de ikke går i stykker, så snart de leges med. Alle vores rekvisitter indbyder til fantasi, nærvær og leg – På den måde opstår der bare flest magiske stunder.

 

Fantasi og nærvær er nøglen til den gode fest

Barndommen er en helt fantastisk og magisk tid – Fuld af eventyr, mystik og spænding.

Fantasi og nærvær er vigtige ingredienser i en god fest og netop derfor, ser vi det som vores mission at hjælpe jer forældre til, at afholde den gode børnefødselsdag. En speciel dag som både dit barn, du som forældre og festens gæster, vil tænke tilbage på med glæde.

Derfor består vores festpakker ikke kun af nøje udvalgt temapynt og rekvisitter af høj kvalitet, men vigtigst af alt også af vores fest guide, som hjælper dig trygt og sikkert til en dag fuld af nærvær og magi.  

Vi ønsker jer en uforglemmelig og magisk fødselsdagsfest.

Natasja & Tina

Værdifulde barndomsminder

Bliv en del af DETVIER familien, sammen med tusindvis af andre børnefamilier.

Modtag tips og inspiration til den gode børnefødselsdag og andre stjernestunder, direkte i din indbakke.  

Knus

Natasja & Tina 

Slå dørene op til en fortryllende verden med fokus på fantasi, fællesskab og barndomsminder.

SMÅ MINDER, MED STOR INDFLYDELSE!