Nu er påsken her og det er tid til æggejagt, god mad og påskehygge…. Og det er bestemt ikke for sent at bruge tid på at lave lidt hyggeligt påskepynt sammen med familien.

Dagens gæsteblogger hedder Helena og er kvinden bag Insta profilen @helenasolskin. og den fine blog madebyme. Helena har lavet en skøn påske DIY, på de sødeste påskehareæsker til os, så saml familien og lad påskekreativiteten få frit spil.

Mange kærlige hilsner
Natasja og Tina

Påskehareæske – Et hyggeligt påskeprojekt
hvor alle kan være med!

Mit navn er Helena Engelbrecht, jeg er 32 år, uddannet pædagog og bor i hjertet af Aarhus.

Jeg går under navnet @helenasolskin på Instagram og driver og ejer min selvstændige virksomhed Helenas kreative verden på Facebook og bloggen madebyme-Helena.blogspot.com

Desuden arbejder jeg til dagligt på Kvindemuseet, hvor jeg bl.a. står for kreative workshop i ferierne for børn og voksne. I cafeen står jeg for betjeningen af kunder, arrangementer som fernisering, konfirmationer, barnedåb, fødselsdage mm.

Lige siden jeg var barn, har jeg været kreativ og der har stort set ikke været et sekund, hvor jeg ikke har haft noget mellem hænderne. De seneste år har tegningen været en del af min levevej – her laver jeg bl.a. special bestillinger som navneplakater, bryllupsplakater, mindeplakater og familieplakater.

På min blog deler jeg ud af alle mine kreative ideer og DIY’s for børn og voksne.

Jeg håber du kan bruge min lille påske-DIY.

På forhånd tak og god fornøjelse
Hilsen
Helena

SÅDAN GØR DU

Det er blevet påske og tid til at finde de små påskeharer og kyllinger findes frem.

Jeg husker tydeligt, hvordan min kære mor hvert år gemte påskeæg ude i haven for min bror og jeg, som vi efterfølgende skulle finde. En hyggelig påsketradition, som jeg tror der er mange der stadig følger den dag i dag. 

De små påskehareæsker, er oplagte at bruge enten som pynt i vindueskarmen, som en sød lille værtindegave eller til at gemme årets chokoladepåskeæg i.

Det skal du bruge:

Karton i hvid i A4 og A3

Blyant

Saks

Limstift

Sort tusch til øjne og næse

Hobbykniv eller en meget spids saks.

Lyserødt karton til ørerne

Små paillet-blomster som pynt til øret

Sådan gør du:

Start med at udskrive skabelonen herunder. (Vær opmærksom på at den store æske er lavet i A3 str. og den lille i A4 str.)

Klip den ud og tegn den af på et kraftigt karton. Husk at være opmærksom på de to streger i armene, de skal skæres op således, at ørerne kan trækkes igennem til lukning.

Herefter skal du dekorere ansigtet. Dette har jeg blot gjort med en sort tusch og en lyserød farveblyant til snuden. Til ørene har jeg klippet to stykker ”inder-ører” ud i lyserødt karton, som efterfølgende er limet fast.

Nu skal æsken samles! Dette gøres ved først at folde forsiden og bagsiden af kaninens ansigt op mod hinanden. Træk forsigtigt ørene gennem, først den ene af ”armene” som du allerede har skåret eller klippet op og derefter den anden.

Nu skulle du gerne have en æske der er helt lukket og ser nogenlunde sådan her ud.

Download skabelonen
ved at klikke på billedet herunder.

Husk at skabelonen kun er til privat brug.

Vi vil bliver super glade, hvis du vil dele dit resultat med os på Instagram – tag os på @detvier og @helenasolskin <3

Rigtig God Fornøjelse!

Ønsker du flere aktiviteter?

Mangler du noget at lave sammen med børnene de næste 14 dage??
Hvorfor ikke bruge tiden på at hygge med masser af påskeforberedelser.
Klip gækkebreve og send dem afsted, så du er helt sikker på at nå årets kvote af chokoladeæg, lav hyggeligt påskeklip eller bag lækre påske-cookies. 🐰🐣🍪

Guiden med skabeloner, opskrifter samt tips og tricks får du nemlig med, når du bestiller et officielt og personligt brev fra selveste Påskeharen 👌🏻

Så er du og dine børn sikret massevis af hygge og skønne aktiviteter, mens vi venter på at alt kommer tilbage til normen🐣🐰🌸🌼

  • Dit Håndvask-Eventyr

    DKK 49,00
Din Kurv