Persondatapolitik

Persondatapolitik

Dette website udbydes af:

Detvier ApS
Vinkelvej 8
9260 Gistrup

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Eventuelle rettelser vil fremgå af denne side, med henvisning til ændringsdato.

 

1. Persondata

VI indsamler to typer af data: 1. Data fra cookies som eksempelvis Google Analytics samt 2. Data du selv oplyser i forbindelse med køb af vare, tilmelding til nyhedsbrev mm.

Når du besøger detvier.dk indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din adfærd på vores hjemmeside. Det er oplysninger om blandt andet din browser, hvad du søger efter, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din PC. Dette sker ved brug af Cookie fra Google Analytics. Læs mere nedenfor. Vores formål med at indsamle disse data er at vi kan optimere din brugeroplevelse på detvier.dk både under dette besøg og dit næste.

For at kunne kommunikere med os eller indgå en aftale med os via detvier.dk skal du som minimum oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefon/mobilnummer

Herudover registrere vi selvfølgelig hvordan du betaler, oplysninger om hvilke produkter du køber, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra du har sendt os din ordre. Vi foretager naturligvis registreringen af disse personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.

Formålet er i øvrigt, at vi med disse oplysninger kan opfylde vores juridisk bindende aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og evt. foretage reklamationsbehandling, hvis noget er galt med et produkt. Oplysninger om dine køb behandles ligeledes for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved dit køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i at kunne forhindre svig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker med dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Alle data behandles iht. Persondataloven.

Ejerne af Detvier ApS, Tina Hare Andersen, Natasja J. W, Michaelsen og Thomas Sørensen (Trinity Invest) har adgang til de oplysninger der registreres om dig. De dataansvarlige på detvier.dk er Direktører Tina Hare Andersen og Natasja J. W. Michaelsen.

1.2. Opbevaring

Dine data registreres hos Detvier Aps. Ovenstående data med oplysninger om, hvilke varer du har købt, bliver gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10. Herefter slettes oplysningerne.

1.3 Tredjemand

Vores samarbejdspartnere, som er listet nedenfor, behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

  • Fragt via: GLS, DAO, Postnord, DPD og Parcel Force

Navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til fragtmand, alt efter hvilken transportør det bliver brugt til netop din ordre.

  • Leverandør

Ved mange bestillinger benytter detvier.dk dropshipping. I disse tilfælde vil dine oplysninger blive videregivet til producenten/distributøren af pågældende vare.

  • Betalingsløsninger: Stripe

Vi bruger Stripe som betalingsløsning hvilket gør det muligt at betale med kort på webshoppen

  • Hosting: com

Vi benytter One.dk som webhotel.

  • Økonomi – Dinero og selskabets revisor.

Vi bruger regnskabsportalen dinero.dk til vores bogføring og regnskab. Desuden bliver regnskabet gennemgået af selskabets revisor.

  • Nyhedsbrev: Mailchimp

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, videregår oplysningerne til Mailchimp, som vi bruger som udsendelsesportal. Det er til enhver tid muligt, at afmelde sig nyhedsbrevslisten, ved at benytte linket i bunden af nyhedsbrevene.

  • Sociale Medier: Facebook, Instagram, Pinterest

Vi er brugere af de ovenstående sociale medier og der bruges plugins herfra på dette website. Når du følger en af vores sociale profiler, accepterer du automatisk, at modtage annoncer mm. Vi bruger Facebook og Instagrams indbyggede annonceadministratorer.

  • Cookies

Vi samler cookies. Cookies er en lille tekstfil, som et websted kan lægge på din computer, hvis indstillingerne i din browser tillader det. Cookie er ufarlig og bruges eksempelvis til, at lave statistik over, hvilke sider en bruger kigger på, om brugeren har besøgt hjemmesiden før og at gemme varer, der er føjet til en indkøbskurv. Læs mere om vores brug af cookies her.

 

Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med vores samarbejdspartnere for at sikre, at dine data er beskyttet hos os.

Udover ovenstående samarbejdspartnere, videregives eller sælges dine oplysninger ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

1.4 Indsigelse og indsigt

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig.  Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Detvier ApS via e-mail info@detvier.dk

1.5 Lovvælg og værneting

Køb af varer på detvier.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

 

Slå dørene op til en fortryllende verden med fokus på fantasi, fællesskab og barndomsminder.

SMÅ MINDER, MED STOR INDFLYDELSE!