🎃 Skræmmende Halloween Græskar

 

NĂĽr man tĂŚnker Halloween, tĂŚnker man ogsĂĽ helt automatisk pĂĽ grĂŚskar.

Det er hyggeligt for hele familien, at samles om at udhule og skÌre grÌskar og sü er det altsü bare super (u)hyggeligt, nür man kan sÌtte dem ud foran hoveddøren med lys i bagefter.

   

Südan gør du: 

  • SkĂŚr toppen af dit grĂŚskar med en skarp kniv.
  • Udhul grĂŚskarret med en ske og sørg for at fjerne alle kerner og alt det bløde grĂŚskarkød.
  • Hvis du gerne vil have at dit grĂŚskar holder ekstra lĂŚnge, kan du gnide indersiden med en klud dyppet i Atamon – det forhindrer det i at det rĂĽdne alt for hurtigt.
  • Tegn et uhyggeligt ansigt eller et mønster pĂĽ ydersiden af grĂŚskarret – Du kan evt. bruge en af skabelonerne nedenfor – Du skal bare klistre det fast pĂĽ grĂŚskarrets yderside og skĂŚre de mørke omrĂĽder ud.
  • SĂŚt et fyrfadslys (eller et kunstigt lys) i bunden af grĂŚskarret, put lĂĽget pĂĽ og lad grĂŚskarret pynte foran din hoveddør – nu er du parat til en skrĂŚmmende uhyggelig Halloween.

TIP: Du kan ogsü tage en boremaskine og bore et fint mønster i grÌskarret. 

Rigtig god fornøjelse! 🎃 🎃 🎃 🎃

DOWNLOAD SKABELONERNE HER

SKAL DU HOLDE HALLOWEEN – SÅ SE HER

TRICK OR TREAT KIT

Er du parat til at tage imod monstre, hekse og andre vÌsner, pü ürets mest uhyggelige aften? Vores Halloween kit indeholder alt hvad du har brug for, til at byde nabolagets børn indenfor til uhyggeligheder.

Halloween Partypakke

Indbetal depositummet og overlad din party planning til os. Vi lytter til dine ønsker og sammensætter herefter en halloween Partypakke til dig – fyldt med lækker pynt og rekvisitter. – Og du bestemmer selv budgettet. Så bliver det ikke nemmere, at skræmme dine gæster.

Din Kurv