Udklædning til Fastelavn

Fastelavn nærmer sig med hastige skridt og det er tid til at finde årets udklædning. Victoria, som står bag IG profilen @happyfacesdk har lavet nogle lette guides til ansigtsmaling, som vil bringe smil på de fleste børneansigter og som kan bruges både med og uden kostume. 

Læs med nedenfor, hvor vi også giver links til 2  gratis skattejagter, som du kan downloade. Let og sjov underholdning for børnene.

Med de ord vil vi overlade bloggen til Victoria

Mange kærlige hilsner
Natasja og Tina

Byd Velkommen til Victoria

Mit navn er Victoria og jeg er 29 år gammel.

Selvom jeg egentlig er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet i dette fag i flere år, valgte jeg i 2019 at starte min egen business op som professionel ansigtsmaler. Jeg startede med at lave ansigtsmaling, fordi jeg syntes det var sjovt og det var et frirum for mig. I løbet af tiden udviklede det sig og er blevet til min store passion og nu min levevej.

Sikkerhed og god kvalitet er vigtig for mig derfor er den maling jeg bruger uden parfume eller parabener. Jeg har også taget en uddannelse hos den dygtige udenlandske ansigtsmaler Olga Murasev, så at jeg nu kan kalde mig for certificeret ansigtsmaler.

På blog-delen af min hjemmeside www.happyfaces.dk deler jeg nyttig information om ansigtsmaling, step-by-step guides og andet inspiration. Jeg har også en Facebook side og Instagram profil (@happyfacesdk), hvor jeg deler glimt af min hverdag som ansigtsmaler og giver dig tips, tricks og ideer til ansigtsmaling.

Jeg har haft min farverige kuffert fremme og lavet en nem step-by-step ansigtsmalingsguide til en fe og en pirat for jer.

Rigtig god fornøjelse!

Måske du har planlagt en børnefødselsdag i fe eller pirat tema, eller vil sminke dit barn som en fe eller sørøver til fastelavn? Det kan også bare være en hel almindelig hverdag, hvor du tænker at det kunne være sjovt med lidt ekstra farve.

Uanset hvad, er ansigtsmaling altid en god ide i hvert fald hvis man spørger børn.

Hvis ikke man har så meget erfaring med ansigtsmaling, kan det godt være lidt tricky at få ansigtsmalingen til at se pæn ud og/eller til at se ud som på et billede.

Jeg har derfor lavet to 4-trins vejledninger med billeder, som du blot kan følge. Så kan du nemt forvandle dit barn (eller et barn du kender) til en sød fe eller en sej pirat.

Du behøver ikke at have alle mulige redskaber og udstyr til det, hvis du har nogle pensler og noget ansigtsmaling (i forskellige farver), kan du komme langt. Alt efter hvilke materialer du har derhjemme, kan du selvfølgelig bruge andre farver/ pensler eller udlade nogle detaljer. Hvis du har (kosmetisk) glimmer derhjemme og måske endda nogle skabeloner, så brug dem endelig. Det ville i hvert fald ikke gøre motiverne ringere.

Here we go!

 Sådan laver du nemt en fe ansigtsmaling
4-trins guide

Skyggelegen stiller krav til finmotorikken og er en rigtig god øvelse for de mindste.

Det skal du bruge:

ANSIGTSFARVER:
Gul, orange, lysegrøn, mørkegrøn, hudfarvet, sort og hvid.

UDSTYR:

En svamp (til baggrunden), en tynd rund pensel og en tyk rund pensel

Sådan gør du:

1) Start med at male omridset af fe figuren. Brug en tynd rund pensel til det og hvid maling.  Bagefter tager du svampen og laver en regnbuebaggrund. Husk at blende farverne, så at der er en blid overgang.

2) Mal nu feen i de forskellige farver. Brug enten den tynde og lidt tykkere pensel til det.

3) Tag den hvide maling og lav feens vinger. Du kan lave nogle snørkler inde i vingerne.

4) Tag den sorte maling og en tynd pensel og lav en sort kant rundt om feen.

Hvis du har noget kosmetisk glimmer derhjemme, kan du bruge det til feen det vil pynte.

 TIP!
Detvier har lavet en gratis fe skattejagt – find den her.

 Sådan laver du nemt en pirat ansigtsmaling
4-trins guide

Skyggelegen stiller krav til finmotorikken og er en rigtig god øvelse for de mindste.

Det skal du bruge:

ANSIGTSFARVER:
Rød, lysebrun, mørkebrun, sort og hvid

UDSTYR:

En filbert pensel (eller bare en tyk rund pensel) og en tynd rund pensel

Sådan gør du:

1) Start med at male piratens bandana, øjenklap og pibe. Den røde bandana må gerne se lidt beskidtud (bland evt. lidt sort farve i den røde maling)

2) Tag nu en tynd rund pensel og lav en sort kant rundt om piben og kasketten. Lav små hvide linjer yderst ved øjenklappen.

3) Tegn et hvidt dødningehoved i midten af kasketten. Lav en sort kant rund omkring.

4) Tag den hvide maling og lav highlightsforskellige steder.

 TIP!
Detvier har lavet en gratis pirat skattejagt – find den her.

Din Kurv