Skøn DIY fra gæsteblogger Nanna Nørregaard

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.7″]

Detvier har været så heldige at få Nanna Nørregård til at lave en skøn DIY til jer. Nanna er nemlig helt fænomenal til at pakke gaver ind, så de bliver til små kunststykker. Hvis I har lyst til at se flere af Nanna forunderlige kreationer, kan I følge hende på Instagram: nanna_noerregaard

Med de ord vil vi overlade bloggen til Nanna ????

Mange kærlige hilsner
Natasja og Tina

Jeg hedder Nanna Nørregaard.

Jeg er 31 år og journalist, og til dagligt arbejder jeg som nyhedsvært på P3 i DR.

Jeg bor sammen med min kæreste Mikkel og vores datter Petra på snart 2 1/2 år. Vi bor på Vesterbro i København. Jeg er født og opvokset på dejlige Bornholm.

Jeg finder det meste af min inspiration på Instagram og Pinterest. Det er ét stort skatkammer af seje bloggere og fine idéer, som man kan blive inspireret af og videreudvikle. Andre gange ser jeg også noget i et butiksvindue eller et helt fjerde sted, der så bliver til en indpakningsidé. I min dagligdag arbejder jeg som fakta-tung nyhedsoplæser i radioen, så det er dejligt at tage et lille break ind i en eventyrverden, når jeg har fri, hvor der ikke rigtig gælder nogle regler.

Jeg har fået lov til at vise lidt gaveindpaknings-inspiration her på bloggen. Jeg håber, I synes om det.

Kh’er Nanna

Trin for trin: Englebasser

Trin 1 
Du skal bruge en æske, guld-ståltråd med stjerner og glimmerkarton i sort, guld og hvid. Derudover skal du også bruge lineal, saks og limpistol. De simple englebasser består kun af 5 dele: Æske, vinger, øjne, mund og “glorie”. Æsken har jeg købt i Søtrene Grene – men du kan også sagtens pakke en almindelig gave ind i papir i stedet for – og så sætte vinger og øjne på den.

Trin 2 
Jeg lavede en skabelon til vingerne og øjenene. Husk at tegne den ene vinge spejlvendt, hvis der kun er glimmer på den ene side af papiret.Til øjnene kan du tegne en rund cirkel med fx. et snapseglas, så du får rundingen og derudfra tegne “vipperne”. Til “glorien” har jeg lagt ståltråden dobbelt – den er ca. 5 cm i diameter.

Trin 3 
Jeg brugte en limpistol til at lime øjne, vinger og stoltråd på. Og den lille hjertemund til sidst.

Trin 4 
Tadaaaa….

Det blev til fire styks i dag – klar til at blive lagt under træet d. 24. december

Trin for trin: Honningkage-hus

Trin 1
Du skal bruge 1 brun æske, 2 rød/hvide slikstokke, brunt og guldglimmer-karton og almindeligt hvidt papir. (Og evt. tal som nummer til døren.)

Æsken måler 11 x 11 x 11 og er købt i Søstrene Grene – hvis du er fiks på fingrene, kan du måske folde én selv – eller pakke en firkantet gave ind i brunt “post-pakke-papir”, så det ligner en rigtig honningkage i farven.

Trin 2 Det brune karton skal bruges som tag. Jeg foldede et stykke på midten, der måler 30 cm i hele længden og 11 cm. i bredden. Derefter tegnede jeg dør og vindue. Den yderste brune ramme måler 5 x 7 cm. (dør) og 6 x 4,5 cm. (vindue). Det inderste stykke i guld måler 3 x 4 cm. (dør) og 5 x 3.5 cm (vindue).

Det hvide almindelige papir (ikke karton) skal bruges som “glasur”. Jeg lavede 7 dele – til husets sider, til taget og som ramme rundt om vindue og dør. Det er nemmest at lægge det dobbelt og så klippe stykkerne ud med buer.

Trin 3 Til sidst limes alle dele på huset med limpistolen. Taget limes på æskens låg, derefter “glasuren” på sider og tag og til sidst dør og vindue. Jeg satte et nummer på døren. Nummer 20, som min svigermor bor i.

Trin 4 Som det allersidste limede jeg slikstokkene på taget – ind mod hianden som et hjerte. Plastikken er ikke så glad for den varme lim – så bare giv den et mini-lag.
Og tadaaaaa. Lige til at fylde en gave i.

God indpaknings-lyst.
Nanna

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
0
Din Kurv