Tegn med Børnene

Vi vil gerne hjælpe forældre til sjove aktiviteter, så hverdagen den kommende tid,
i hverttilfælde for en stund, bliver lidt hyggeligere.

Så velkommen til vores serie af aktivitets blogindlæg …

Diana, indehaveren af den yderst kreative profil @fri_fantasi, har kreeret endnu en skøn DIY til de mindste. Vi kan varmt anbefale at I smutter en tur forbi hendes profil for mere skøn inspiration til de mindste <3

Med de ord vil vi overlade bloggen til Diana

 

Mange kærlige hilsner
Natasja og Tina

Skyggetegning af dyr

Jeg hedder Diana Findinge, er 34 år og hjernen bag @fri_fantasi.

Jeg er gift med Rasmus som er falckredder og sammen har vi 3 drenge i alderen 3-13 år. Jeg blev som 23-årig ansat som kommunal dagplejer og efter et par år, startede jeg en privat vuggestue op med min kollega.

I årenes løb har jeg samlet påfund, kreative ideer og motoriske lege i et privat legekartotek. Efter lidt tanker, kom jeg frem til, at andre ville kunne få glæde af mine ideer. Fri_fantasi blev en realitet og siden har været en overvældende interesse for profilen.

Legene tager udgangspunkt i min søn Felix Noor på 3 år. Det er vores hverdag med sjov, læring og leg, som I kan følge med i på profilen.

 KH Diana

SÅDAN GØR DU

Skyggelegen stiller krav til finmotorikken og er en rigtig god øvelse for de mindste.

Det skal du bruge:

Papir

Farveblyanter

Legetøjsdyr eller andet favoritlegetøj

En lampe eller sollys fra vinduet.

Sådan gør du:

Skyggeleg er oplagt hvis solen skinner – og ellers kan man sagtens lave den med kunstigt lys i et mørkt rum, ved at stille en lampe tæt på papiret så legetøjet kaster lange skygger.

 Lad nu barnet tegne omridset af dyrene med en farveblyant. Bagefter kan I sammen hygge jer med at lave en historie, om hvor dyrene mon er på vej hen og måske endda tegne historien, som baggrund bag skyggedyrene.

 TIP!
Slip tanken om at legen skal foregå eller ende på en bestemt måde. Lad barnet udvikle og bruge sin fantasi. Det er en fantastisk øvelse -både for barnet og den voksne.

Ønsker du flere aktiviteter?

Mangler du noget at lave sammen med børnene de næste 14 dage??
Hvorfor ikke bruge tiden på at hygge med masser af påskeforberedelser.
Klip gækkebreve og send dem afsted, så du er helt sikker på at nå årets kvote af chokoladeæg, lav hyggeligt påskeklip eller bag lækre påske-cookies. 🐰🐣🍪

Guiden med skabeloner, opskrifter samt tips og tricks får du nemlig med, når du bestiller et officielt og personligt brev fra selveste Påskeharen 👌🏻

Så er du og dine børn sikret massevis af hygge og skønne aktiviteter, mens vi venter på at alt kommer tilbage til normen🐣🐰🌸🌼

  • Dit Håndvask-Eventyr

    DKK 49,00
Din Kurv