Årets konfirmand 2021 – Hjerteballon m. navn

kr. 229,00

Skal du til konfirmation i år, kan du med fordel udskifte den obligatoriske rose eller dit kort med en personlig og smuk konfirmationsballon.

Du får:
– 1 hjerte ballon i valgfri farve med teksten “Årets konfirmand 2021” samt konfirmandens navn
– Manilla kort med kort personlig hilsen

*
*

Leveringstid:
Vælger du at forudbestille til en bestemt dato, leveres pakken så tæt på brugsdato som muligt. Vi afsender bestillinger mandag til torsdag, med levering tirsdag til fredag. Vi sender med GLS, som har 1-2 dages levering og som ikke leverer i weekenden. Derfor afsender vi altid bestillinger til brug i weekenden om torsdagen.  Bestiller du inden kl 15. man-tors. uden angivelse af ønsket leveringsdato, da sendes ballonerne afsted samme dag med levering 1-2 dage efter.

 Bemærk!
Vi tager ikke ballonpost retur! Skulle ballonposten, mod forventning komme retur til os pga. nægtet modtagelse, manglende afhentning i pakkeshop eller forsinkelser hos GLS, refunderer vi ikke betalingen for ordren. Idet den er personlig og ikke kan genbruges.  Folieballoner er hårdføre og kan sagtens holde til både fragt og leg. Går Ballon mod forventning i stykker, enten under fragt eller leg, fraskriver vi os alt ansvar! 

Vælg farve på hjerteballon

Lyserød, Pink, Hot Pink, Hvid, Lyseblå, Mørkeblå, Sølv, Guld, Rosegold

Indkøbskurv
0
Din Kurv