Årets Studentergave – Blå student

kr. 499,00

Nu varer det ikke længe inden det er tid til at fejre årets glade studenter!
De smukke studentergavebokse, er et kæmpe hit. Så hvorfor ikke skifte de obligatoriske roser ud med smukke smykker og en personlig og festlig ballon? – En gave som med sikkerhed vil blive husket og værdsat!

En personlig gaveboks bestående af tidens hotteste øreringe og en smuk personlig ballon – som du helt selv kan bestemme teksten på! Ballonen fyldes med helium, holder ca. en uge og kommer med en festlig ballonhale, mens øreringene modtages i en smuk æske – parat til at forære studenten.

Du får: 
– 1 hjerte ballon med personlig tekst og ballonhale
– 1 Ørering med 24K forgyldte glasperler og blå glasperler. Vedhæng med forgyldt måne og stjerne. 
– 1 Kædeørering med blå glasperle og forgyldt stjerne.
– Et manillakort, hvorpå vi kan skrive en kort personlig hilsen til konfirmanden.

*
*

Leveringstid
Da alle produkter er håndlavede efter bestilling, må man påregne 7 dages levering. Vælger du at forudbestille til en bestemt dato, leveres pakken så tæt på brugsdato som muligt. Vi afsender bestillinger mandag til torsdag, med levering tirsdag til fredag. -Vi sender med GLS, som har 1-2 dages levering og som ikke leverer i weekenden. Derfor afsender vi altid bestillinger til brug i weekenden om torsdagen. 

Noter venligst ønske til tekst, farve på ballonen, samt ønske til leverings dato under bestilling. 

Bemærk!
Vi tager ikke ballonpost retur! Skulle ballonposten, mod forventning komme retur til os pga. nægtet modtagelse, manglende afhentning i pakkeshop eller forsinkelser hos GLS, refunderer vi IKKE betalingen for ordren. Folieballoner er hårdføre og kan sagtens holde til både fragt og leg. Går Ballon mod forventning i stykker, enten under fragt eller leg, fraskriver vi os alt ansvar!
Smykker tages ikke retur, men kan ombyttes til et andet smykke af samme værdi!

Indkøbskurv
0
Din Kurv