Ballonpost – Kugle ballon m. lang farverig ballonhale

kr. 279,00

En lille besked med stor betydning. Modtageren bliver med garanti både glad og overrasket, når denne kugle ballon flyver op af kassen. Burg den til at sende et kærligt budskab, som en gave, et gavekort eller som pynt til din egen fest. 

Du får:
– 1 kugle ballon i valgfri farve
– Personlig tekst på ballonen (max 6 ord)
– Lang farverig ballonhale, som matcher ballon og budskab.
– Manilla kort med kort personlig hilsen

Ballonen holder min. en uge. Din pakke bliver derfor leveret med GLS 1-2 hverdage. Fragt koster 45,- og leveres til hoveddør. Husk selv, at følge tracking link, hvis du ønsker at lave en fuldmagt til at GLS godt må stille pakken foran døren.

Folieballoner er hårdføre og kan sagtens holde til både fragt og leg. Går Ballon mod forventning i stykker, enten under fragt eller leg, fraskriver vi os alt ansvar!

*

Leveringstid:
Vælger du at forudbestille til en bestemt dato, leveres pakken så tæt på brugsdato som muligt. Vi afsender bestillinger mandag til torsdag, med levering tirsdag til fredag. Vi sender med GLS, som har 1-2 dages levering og som ikke leverer i weekenden. Derfor afsender vi altid bestillinger til brug i weekenden om torsdagen.  Bestiller du inden kl 15. man-tors. uden angivelse af ønsket leveringsdato, da sendes ballonerne afsted samme dag med levering 1-2 dage efter.

 Bemærk!
Vi tager ikke ballonpost retur! Skulle ballonposten, mod forventning komme retur til os pga. nægtet modtagelse, manglende afhentning i pakkeshop eller forsinkelser hos GLS, refunderer vi ikke betalingen for ordren. Idet den er personlig og ikke kan genbruges.  Folieballoner er hårdføre og kan sagtens holde til både fragt og leg. Går Ballon mod forventning i stykker, enten under fragt eller leg, fraskriver vi os alt ansvar! 

Vælg farve på Kugle

Blå, Gennemsigtig, Grøn, Gul, Orange, Pink, Sort, Guld, Sølv, Rosegold

Indkøbskurv
0
Din Kurv