Brev fra julemanden, for jer MED husnisser – PREMIUM Pakke m. Trykte Breve & Lækre Santa Cookies

kr. 349,00

Skab ægte december magi med et vaskeægte brev fra selveste julemanden, skrevet direkte til dit barn.

Du har mulighed for at gøre brevet personligt, med barnets navn, julegaveønsker, bynavn og navnet på egen nisse . Desuden modtager du endnu et brev fra julemanden, som kan efterlades under juletræet d. 24. december samt ”En guide til børn og voksne uden skorsten og pejs”, en skabelon af selveste julemandens fodaftryk og opskriften på ”Magisk rensdyrfoder”. Pakken indeholder også lækre julemandskager.

Så er der dømt ægte julestemning og december magi!

Brevet kan sagtens skrives til flere børn, så indskriver du blot alle navnene og deres juleønsker separeret med komme og & foran det navn/ønske i felterne herunder.

Bestillingerne samles i en pulje og sendes ud senest den 18. December. Sidste dato for bestilling er derfor den 15. december kl.23.59. På den måde er alle breve fremme inden jul. hvor de skal bruges.

NB: Fysisk nøgle medfølger ikke – I skal blot bruge en nøgle i allerede har. Det kan være jeres husnøgle eller en gammel nøgle. Rimet gør enhver nøgle magisk.

*
*
*
*

Gør julen endnu mere magisk med et brev fra selveste julemanden.

Vil du forkæle dine børn eller måske dine børnebørn med et magisk og fortryllende brev fra julemanden? Så er du kommet til det helt rette sted.

Vi laver julemandens brev for dig, det eneste du skal gøre, er at give os oplysninger til at personliggøre brevene og så får med posten tilsendt en printet version af brevene, som indeholder følgende:

  • Hele to breve fra julemanden
  • Et magisk rim til hidkaldelse af julemanden og et rim samt forklaring til at gøre en nøgle magisk. Altså til børn og voksne uden skorsten og pejs (eller dem som bare gerne vil have, at julemanden bruger døren).
  • Skabeloner til julemandens fodspor
  • Opskrift og labels til magisk rensdyr foder.

Desuden får du de flotteste og lækreste Julemandscookies med i denne pakke. De er perfekte til besøg af julemanden om natten mellem den 23. og 24 december. Stil den ene kage frem sammen med dit barn. Når barnet sover, så skifter du kagen ud med den, som der er taget et bid af og ligger det sidre brev samt en lille gave fra julemanden. Så bliver besøget ikke mere magisk.

NB: Nøgle medfølger ikke

 

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
0
Din Kurv