Den Forsvundne Julestemning – Pakke m. trykte breve, bånd & manilla kort

kr. 399,00

Hvad er en kysseglad Oversætter og en Nissenullerbasse? Hvordan kan snedronningen hjælpe med at finde Julles forsvundne julestemning? Tag med Nissen og Fister på eventyr og få svar på alle disse spørgsmål og meget mere.

Vælg selv nissens navn og bestem hvem brevene skal adresseres til, så sender vi dig 24 personlige nissebreve printet ud og klar til at rulle og ligge i sokken. Der medfølger desuden bånd til at binde om brevene samt manilla kort hvorpå du kan skrive dato og/eller “til/fra”.

Alle breve er forsynet med en tegning fra nissen, som børnene kan hygge sig med at farvelægge. Sammen med julefortællingerne, modtager du også en ”Guide til at holde nisse” og instruktionen ”Sådan får du en nisse til at flytte ind”. Så er der dømt ægte julestemning hele december.

Brevene er en forudbestilling, og sendes til dig med posten. Vi sender dem ud over flere omgange og er fremme senest den sidste uge i november, det vil sige du modtager pakken seneste d. 29 november. Så har du tid til at gøre kalenderen klar til december.

BEMÆRK at vi bruger de indtastede oplysninger, som du skriver dem, så tjek en ekstra gang for tastefejl.

Det er vigtigt, at nissens navn er et drengenavn, da nissen i historierne er en mand. Er brevene til mere end et barn, bedes du skrive navnene adskilt af kommaer – brug ikke OG!

OBS. Sidste dag for bestilling er den 21. November

*
*

OBS! Vi sender trykte breve ad flere omgange i november måned. Og bare rolig, de ankommer inden december måned!

Kan du huske hvordan det var at tro på nisser?

Sådan en vaskeægte, helt og aldeles sikker overbevisning om at nissen var noget ægte og håndgribeligt som boede på loftet og bragte små og spændende overraskelser med sig til at forsøde julemåneden. Nogle aftener forsøgte jeg at holde mig vågen, i håb om at fange nissen lige netop når han puttede noget i julesokken. Verden var uendelig i sine muligheder og alt var muligt. Det var en magisk tid som bragte mange stjernestunder, begejstring og spænding med sig.

Når vi vokser op forsvinder eventyret langsomt, for at blive erstattet af alt det praktiske og kyniske som verden også består af – men heldigvis får vi igen muligheden for at se og opleve denne magiske barnetro igennem vores egne børn.

Spred magi og julestemning blandt de små, med Detvier´s nissebreve.

Vi har gjort det let for dig ved at udviklet personlige nissebreve, stilet direkte til dit barn. Du har også mulighed for selv at vælge hvad netop jeres nisse skal hedde, så du undgår at bedste ven eller venindes nisse hedder præcis det samme som jeres.

Det handler om at gøre det så realistisk for børnene som muligt, at tro på nissen. På den måde får de også lov til at opleve den magi, som du selv kan genkalde dig, fra du var barn. Brevene giver jer mulighed for at samles hver aften til højtlæsning og hygge, således at dit barn også engang kan genkalde sig følelsen af barndommens stjernestunder og magi.

Du skal blot vælge den pakke som passer til jeres familie og vupti har I 24 forrygende stjernestunder til at forsøde december måned og gøre ventetiden lidt mere udholdelig.

Julen er en helt magisk tid og VI ELSKER DEN!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
0
Din Kurv