Den perfekte gave til konfirmanden – Hjerte ballon & øreringe med mix & match vedhæng

kr. 499,00

Bestil årets smukkeste konfirmationsgave og hilsen i én og samme pakke – og slip for at jagte rundt i butik efter butik.
En personlig gaveboks bestående af tidens hotteste øreringe og en smuk personlig ballon – som du helt selv kan bestemme teksten på!
Ballonen fyldes med helium, holder ca. en uge og kommer med en festlig ballonhale, mens øreringene modtages i en smuk æske – parat til at forære konfirmanden, på hendes store dag.

Du får: 
– 1 hjerte ballon med personlig tekst
– Ørering i forgyldt sterlingsølv med vedhæng, som kan mixes og matches. Består bl.a. af forgyldt måne med klare zirkonia, hvide ferskvandsperler og jade.
– Måneørestik i forgyldt messing med klare zirkonia. 
– Et manillakort, hvorpå vi kan skrive en kort personlig hilsen til konfirmanden.

*

Leveringstid
Da alle produkter er håndlavede efter bestilling, må man påregne 7 dages levering. Vælger du at forudbestille til en bestemt dato, leveres pakken så tæt på brugsdato som muligt. Vi afsender bestillinger mandag til torsdag, med levering tirsdag til fredag. -Vi sender med GLS, som har 1-2 dages levering og som ikke leverer i weekenden. Derfor afsender vi altid bestillinger til brug i weekenden om torsdagen. 

Noter venligst ønske til tekst, farve på ballonen, samt ønske til leverings dato under bestilling. 

Bemærk!
Vi tager ikke ballonpost retur! Skulle ballonposten, mod forventning komme retur til os pga. nægtet modtagelse, manglende afhentning i pakkeshop eller forsinkelser hos GLS, refunderer vi IKKE betalingen for ordren. Folieballoner er hårdføre og kan sagtens holde til både fragt og leg. Går Ballon mod forventning i stykker, enten under fragt eller leg, fraskriver vi os alt ansvar!
Smykker tages ikke retur, men kan ombyttes til et andet smykke af samme værdi!

Vælg farve på hjerteballon

Lyserød, Pink, Hot Pink, Hvid, Lyseblå, Mørkeblå, Sølv, Guld, Rosegold

Indkøbskurv
0
Din Kurv