Ballonsjov og legetøj i én og samme pakke

kr. 579,00

Lad fødselsdagsbarnet åbne kassen og begejstres af en stjerneballon med personlig fødselsdagshilsen, en kæmpe tal-ballon og en skøn Walking ballon, som garanterer masser af sjov, leg og latter.

Oplev hvordan walking ballonen går efter barnet, når det trækker i snoren og bringer mange timers sjov og leg med sig. Mens tal og stjerneballonen bringer glæde i ca. en uge, er Walking ballonen mere hårdfør og kan leges med helt op til en måned.Bedre fødselsdagshilsen kan man da ikke tænke sig!

Noter venligst ønske til leverings dato under bestilling. Vi sender balloner mandag til torsdag. Da vi sender med GLS, som har 1-2 dages levering og som ikke leverer i weekenden, afsender vi altid ballonerne senest om torsdagen, for at undgå, at de strander i en lagerhal hen over weekenden. Balloner som bestilles inden kl. 15 afsendes samme dag, med mindre anden Leveringsdato ønskes!

Folieballoner er hårdføre og kan sagtens holde til både fragt og leg. Går Ballon mod forventning i stykker, enten under fragt eller leg, fraskriver vi os alt ansvar!

*
Indkøbskurv
0
Din Kurv