Far har mange navne – Fars dag ballopost

kr. 249,00

Send en unik og personlig ballon til din far, bonusfar, bedstefar eller måske en kommende far på fars dag den 5. juni.

OBS – Da vi har udsolgt af grønne balloner, bliver bestillinger modtaget fra 27. maj lavet med en anden farve kugleballon men vi lover at den bliver super flot 🙂

Du får en kugleballon i assorteret farve* med teksten som vist på billedet. Du kan selv vælge om der skal stå far/bonusfar mfl. Er det til en, som er begge dele, så må du meget gerne skrive dette i en kommentar.
Med denne ballon følger også et lille kort, hvorpå du kan skrive en kort hilsen på max 20 ord helt GRATIS.

Ballonen holder min. en uge. Fars dags ballonerne sendes afsted onsdag 2. juni & torsdag 3. juni. Din pakke bliver derfor leveret med hjemmelevering torsdag eller fredag, hvor fars dag er om lørdagen den 5. juni. VI skriver derfor på kassen, at den skal opbevares ved stuetemperatur og først må åbnes lørdag.

Fragt koster 45,- og leveres til hoveddør. Husk selv, at følge trackinglink, hvis du ønsker at lave en fuldmagt til at GLS godt må stille pakken foran døren.

Folieballoner er hårdføre og kan sagtens holde til både fragt og leg. Går Ballon mod forventning i stykker, enten under fragt eller leg, fraskriver vi os alt ansvar!

*Assorterede farver betyder, at hvis vi løber tør for de mint balloner, så vi vælger farven på ballonen, som bliver enten blå, lyseblå, grøn, sølv eller guld.

*
Far/Bonusfar?

Far, Bonusfar, Bedstefar, Papfar, Kommende Far

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
0
Din Kurv