Farverig swirl ballonbuket m. personlig tekst

kr. 399,00

Forkæl årets konfirmand med den sjoveste ballonbuket med masser af farver.
Konfirmanden bliver med garanti både glad og overrasket, over så stor og anderledes en buket. Brug ballonerne til billeder eller som på billedet her, til at overbringe budskabet om en pengegave. 
Et sikkert hit hos alle teenagere!

Du får:
– 4 swirl balloner i forskellige farver
– Personlig tekst på ballonerne (du bestemmer selv hvormange balloner, som skal have tekst på sig og hvad der skal stå på dem – dog max 10 prd i alt)
– Manilla kort med kort personlig hilsen

*obs: Vælg levering så tæt på brugsdato som muligt, idet disse latex balloner kun svæver weekenden over. 

*

Leveringstid:
Vælger du at forudbestille til en bestemt dato, leveres pakken så tæt på brugsdato som muligt. Vi afsender bestillinger mandag til torsdag, med levering tirsdag til fredag. Vi sender med GLS, som har 1-2 dages levering og som ikke leverer i weekenden. Derfor afsender vi altid bestillinger til brug i weekenden om torsdagen.  Bestiller du inden kl 15. man-tors. uden angivelse af ønsket leveringsdato, da sendes ballonerne afsted samme dag med levering 1-2 dage efter.

 Bemærk!
Vi tager ikke ballonpost retur! Skulle ballonposten, mod forventning komme retur til os pga. nægtet modtagelse, manglende afhentning i pakkeshop eller forsinkelser hos GLS, refunderer vi ikke betalingen for ordren. Idet den er personlig og ikke kan genbruges.  Folieballoner er hårdføre og kan sagtens holde til både fragt og leg. Går Ballon mod forventning i stykker, enten under fragt eller leg, fraskriver vi os alt ansvar! 

Indkøbskurv
0
Din Kurv