Kampen mod Julesvampen – PREMIUM Pakke m. spiselige kalendertal, trykte breve & bånd – Julekalender med nissebreve

kr. 549,00

Hvad er julesvamp og kan det virkelig ødelægge internettet?  Hvad sker der når Julemanden går på mælkebar og hvem skal lave pakkerne når alle Nissenullerbasserne bliver smittet med nisseuldhindebetændelse? Tag med jeres egen nisse og Fister på jagt efter det magiske krøllejern og mød Jette Julemus og Jan Julecool, som kan lægge ægte julekugler og som engang har været i praktik som Happiness Manager på Nordpolen. 

Denne historie anbefales til børn i alderen 8-12+ år.

BEMÆRK: Vi bruger de indtastede oplysninger, som du skriver dem, så tjek en ekstra gang for tastefejl. Det er vigtigt, at nissens navn er et drengenavn, da nissen i historierne er en mand. Er brevene til mere end et barn, bedes du skrive navnene adskilt af kommaer – brug ikke OG! Skriv ligeledes venligst med stort begyndelsesbogstav og resten med små bogstaver. 

*

Ingredienser til kalendertal:

Brunkage cookies:

Ingredienser: sukker, hvedemelsmør, vand, mørk sirup, flormelis, modificeret fødevarestivelse, Æggehvidepulver, kakaopulver, gummi arabicum, citronsaft, glucose sirup, vanilje aroma)Æggepulver, kanel, ingefær, nelliker, hævemidler ( E500), konserveringsmiddel ( E202)
 
Chokolade hjerter:
Ingredienser: sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljearoma
 

Vælg selv nissens navn og bestem hvem brevene skal adresseres til, så sender vi dig 24 personlige nissebreve printet ud og klar til at rulle og ligge i sokken. Der medfølger desuden bånd til at binde om brevene samt de fineste og lækreste kalendertal fra 1-24. Vælg mellem mellem brunkagemænd eller chokoladehjerter.
(Har du flere børn, kan du tilkøbe ekstra – se nedenfor). 

Alle breve er forsynet med en tegning fra nissen, som børnene kan hygge sig med at farvelægge. Sammen med julefortællingerne, modtager du også en ”Guide til at holde nisse” og instruktionen ”Sådan får du en nisse til at flytte ind”. Så er der dømt ægte julestemning hele december.

Brevene er en forudbestilling. Vi sender dem ud over flere omgange og er fremme senest den sidste uge i november, det vil sige du modtager pakken seneste d. 29 november. Så har du tid til at gøre kalenderen klar til december.

OBS – Sidste dag for bestilling er den 21. november.

Vælg brunkager eller chokolade

Brunkager, Chokoladehjerter

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
0
Din Kurv