Positivitetsballoner m. personlig tekst

kr. 499,00

Overdyng årets konfirmand med positive gloser som “Sofia, du er skøn, William, du er en god ven” osv.  med denne ballonpakke.
Konfirmanden bliver med garanti både glad, overrasket og rørt over ballonernes budskab. Brug ballonerne som gave, til billeder eller som dekoration i festlokalet.
Et sikkert hit hos alle konfirmander.

Du får:
– 3 kugle balloner med ballonhale.
– Personlig tekst på ballonerne (konfirmandens navn samt 3 positive sætninger, som du selv skriver ind i tekst feltet herunder)
– 3 ballonvægte
– Manilla kort med kort personlig hilsen. (noter i feltet, hvis denne ikke er nødvendig)

*

Leveringstid:
Vælger du at forudbestille til en bestemt dato, leveres pakken så tæt på brugsdato som muligt. Vi afsender bestillinger mandag til torsdag, med levering tirsdag til fredag. Vi sender med GLS, som har 1-2 dages levering og som ikke leverer i weekenden. Derfor afsender vi altid bestillinger til brug i weekenden om torsdagen.  Bestiller du inden kl 15. man-tors. uden angivelse af ønsket leveringsdato, da sendes ballonerne afsted samme dag med levering 1-2 dage efter.

 Bemærk!
Vi tager ikke ballonpost retur! Skulle ballonposten, mod forventning komme retur til os pga. nægtet modtagelse, manglende afhentning i pakkeshop eller forsinkelser hos GLS, refunderer vi ikke betalingen for ordren. Idet den er personlig og ikke kan genbruges.  Folieballoner er hårdføre og kan sagtens holde til både fragt og leg. Går Ballon mod forventning i stykker, enten under fragt eller leg, fraskriver vi os alt ansvar! 

Vælg farve på Kugle

Blå, Gennemsigtig, Grøn, Gul, Orange, Pink, Sort, Guld, Sølv, Rosegold

Indkøbskurv
0
Din Kurv