Send en gaveballon

kr. 249,00

Firkantet ballon med valgfri tekst og ombundet med fint silkebånd, så det ligner en stor gave.

Noter venligst ønske til tekst, farve på ballonen (vælg mellem sølv eller rosegold) og ønske til leveringsdato under bestilling. Vi sender balloner mandag til torsdag. Da vi sender med GLS, som har 1-2 dages levering og som ikke leverer i weekenden, afsender vi altid ballonerne senest om torsdagen, for at undgå, at de strander i en lagerhal hen over weekenden. Balloner som bestilles inden kl. 15 afsendes samme dag, med mindre anden Leveringsdato ønskes!

Folieballoner er hårdføre og kan sagtens holde til både fragt og leg. Går Ballon mod forventning i stykker, enten under fragt eller leg, fraskriver vi os alt ansvar!

*

Send en sød og anderledes ballon hilsen til en du holder af.

Ballonen fyldes med helium og sendes direkte hjem til dig eller modtageren. Åben kassen og oplev ballon posten svæve op!

Vælg selv tekst på en eller to sider af ballonen.

Du modtager: 1ballon orb med valgfri tekst på én eller to sider og smukt sort silkebånd – Svævetid ca. en uge.

Der medfølger et lille manilla kort, hvorpå du kan skrive en kort personlig hilsen.

Noter venligst ønske til tekst, farve på ballonen (vælg mellem sølv, guld og rosegold)

Noter venligst ønske til leverings dato under bestilling. Vi sender balloner mandag til torsdag. Da vi sender med GLS, som har 1-2 dages levering og som ikke leverer i weekenden, afsender vi altid ballonerne senest om torsdagen, for at undgå, at de strander i en lagerhal hen over weekenden. Balloner som bestilles inden kl. 15 afsendes samme dag, med mindre anden Leveringsdato ønskes!

Folieballoner er hårdføre og kan sagtens holde til både fragt og leg. Går Ballon mod forventning i stykker, enten under fragt eller leg, fraskriver vi os alt ansvar!

Indkøbskurv
0
Din Kurv