Send En Personlig Ballonhilsen

kr. 349,00

Send en sød og anderledes ballon hilsen til en du holder af. De 2 kugleballoner, fyldes med helium og sendes direkte hjem til dig eller modtageren.
Åben kassen og oplev ballonposten svæve op!

Du får:
– 2 ballon kugler i valgfrifarve
– Valgfri tekst på begge balloner (max 6 ord pr. ballon)
– Vi binder smukt silkebånd på ballonerne.
– Manilla kort med kort personlig hislen

*

Leveringstid:
Vælger du at forudbestille til en bestemt dato, leveres pakken så tæt på brugsdato som muligt. Vi afsender bestillinger mandag til torsdag, med levering tirsdag til fredag. Vi sender med GLS, som har 1-2 dages levering og som ikke leverer i weekenden. Derfor afsender vi altid bestillinger til brug i weekenden om torsdagen.  Bestiller du inden kl 15. man-tors. uden angivelse af ønsket leveringsdato, da sendes ballonerne afsted samme dag med levering 1-2 dage efter.

 Bemærk!
Vi tager ikke ballonpost retur! Skulle ballonposten, mod forventning komme retur til os pga. nægtet modtagelse, manglende afhentning i pakkeshop eller forsinkelser hos GLS, refunderer vi ikke betalingen for ordren. Idet den er personlig og ikke kan genbruges.  Folieballoner er hårdføre og kan sagtens holde til både fragt og leg. Går Ballon mod forventning i stykker, enten under fragt eller leg, fraskriver vi os alt ansvar! 

Vælg farve på Kugle

Blå, Gennemsigtig, Grøn, Gul, Orange, Pink, Sort, Guld, Sølv, Rosegold

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
0
Din Kurv