Styling af æresport (valgfri farve)

kr. 3.500,00

Synes du også, at den traditionelle granæresport er ved at være lidt out datet og ønsker du en flot, elegant og anderledes opsætning, der begejstre brudepar såvel som gæster, så er du landet det helt rigtige sted. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe wauw-faktor med en smuk æresport, som du kan få i lige præcis de farver du ønsker, så de afspejler brudeparret og samtidig viser hvilken begivenhed der fejres. Brug den som vielsesport til brylluppet eller som æresport til kobber, sølv, guld- eller diamantbryllup. Den vil helt sikkert sætte et smil på læben hos enhver deltager. 

Prisen er inklusiv balloner, træhjerte med personlig tekst, leje af stativ og kunstige blomster samt opsætning på lokation.
Du vælger helt selv farvesammensætningen, så den passer til brudeparret, fejringen og den stemning du vil skabe.
Det er muligt, at tilkøbe en større ballonopsætning end den du ser på billedet – Hvis dette ønskes, bedes du kontakte os på info@detvier.dk for et uforpligtende tilbud. Beskriv gerne dine ønsker i mailen.
Det er ligeledes muligt, at tilkøbe ægte blomster til at sætte i ballonerne for endnu mere wauw-faktor.* Send os en mail, hvis dette ønskes.

Praktisk information
Hvis muligt opstiller vi helst dagen/aftenen inden, men hvis I først ønsker opsætning om tidligt om morgenen, kommer vi selvfølgelig ud og styler denne dag, mod et lille ekstra gebyr.
Du skal selv stå for tilbagelevering af de lejede materialer (blomster, stativ mm.) senest 4 dage efter dit event. OBS. vi opkræver et depositum, for de lejede materialer, som tilbagebetales, når de er leveret tilbage til os i samme stand som ved udlevering. 

Du har også mulighed for at gøre det hele selv – her skal du blot afhente materialer samt lejeudstyr på vores adresse og tilbagelevere samme sted seneste 4 dage efter eventet. Kontakt os på info@detvier,dk for nærmere info.

Vi tilbyder opsætning i hele landet. 
De første 20 km er altid gratis. Herefter tager vi 4 ,- pr. km, som opkræves efter booking af dato.
Ved opgaver på Sjælland tillægges et gebyr for broafgift og kost/logi, hvis I ønsker opsætning tidlig morgen.

Vi kontakter dig så snart din bestilling er gennemført for at aftale alt det praktiske.

Ønsker du hjælp til opsætning og styling af øvrige elementer til dit event, så send os en mail på info@detvier,dk med en beskrivelse af dine ønsker, så vende vi tilbage med et godt tilbud på opgaven.

Indkøbskurv
0
Din Kurv