Styling af candybar optil 30 personer (valgfri farve)

kr. 3.999,00

Tilfør dit event lidt ekstra glamour og sæt det søde prik over i´et med en lækker og indbydende candybar. Hvad end du er til pink og piget, elegante gyldne nuancer, kølige blå eller et virvar af farver, så tilbyder vi en unik service, hvor vi tilpasser og styler din slik eller dessert bar efter dine ønsker og behov.
Den perfekte wauw-faktor til brylluppet, firmaeventet, barnedåben eller konfirmationen – Vi glæder os til at gøre dine søde drømme til virkelighed!

Prisen er inklusiv opsætning af lille ballonbue, leje af kunstige blomster, 10 krukker og ta´tøj, slikposer og sidst men ikke mindst 8 forskellige slags slik.
Du vælger helt selv farvesammensætningen, så den passer til den stemning du vil skabe.
Ønsker du noget helt specifikt slik, primært chokolade eller en kagebar, kan der forekomme tillæg til prisen.

Det er muligt, at tilkøbe en større ballonopsætning end den du ser på billedet – Hvis dette ønskes, bedes du kontakte os på info@detvier.dk for et uforpligtende tilbud. Beskriv gerne dine ønsker i mailen.
Det er ligeledes muligt, at tilkøbe friske blomster til at sætte i ballonerne for endnu mere wauw-faktor.* Send os ligeledes en mail, hvis dette ønskes.

Praktisk information
Hvis muligt opstiller vi helst dagen inden din fest, men hvis I først overtager lokalet på dagen, kommer vi selvfølgelig ud og styler denne dag.
Du skal selv stå for tilbagelevering af de lejede materialer (krukker, ta´tøj, blomster, mm) senest 4 dage efter dit event. OBS. vi opkræver et depositum, for de lejede materialer, som tilbagebetales, når de er leveret tilbage til os i samme stand som ved udlevering. 

Du har også mulighed for at gøre det hele selv – her skal du blot afhente materialer samt lejeudstyr på vores adresse og tilbagelevere samme sted senest 4 dage efter eventet. Kontakt os på info@detvier,dk for nærmere info.

Vi tilbyder opsætning i hele landet. 
De første 20 km er altid gratis. Herefter tager vi 4 ,- pr km, som opkræves efter booking af dato.
Ved opgaver på Sjælland tillægges et gebyr for broafgift.

Vi kontakter dig så snart din bestilling er gennemført for at aftale alt det praktiske.

Ønsker du hjælp til opsætning og styling af øvrige elementer til dit event, så send os en mail på info@detvier,dk med en beskrivelse af dine ønsker, så vende vi tilbage med et godt tilbud på opgaven.

Indkøbskurv
0
Din Kurv