Styling af fotobaggrund (valgfri farve)

kr. 3.500,00

Vi kan næsten ikke få armene ned af begejstring over denne opsætning, som giver wauw-faktor til ethvert rum. Brug den som fotobaggrund til konfirmationen, brylluppet, firmaeventet, lancerings fest eller hvadend du skal fejre – Så er du og dine gæster sikker på at få mange festlige minder foreviget. I disse fotovenlige tider, tør vi godt at sige, at denne opsætning er lidt af et “need-to-have” element til dit næste event.

Prisen er inklusiv materialer, leje af stativ(hvis ikke i har et selv) og opsætning på lokation.
Du vælger helt selv farvesammensætningen, så den passer til den stemning du vil skabe.
Det er muligt, at tilkøbe en større ballonopsætning end den du ser på billedet – Hvis dette ønskes, bedes du kontakte os på info@detvier.dk for et uforpligtende tilbud. Beskriv gerne dine ønsker i mailen.
Det er ligeledes muligt, at leje kunstige blomster til at sætte i ballonerne for endnu mere wauw-faktor.* Send os ligeledes en mail, hvis dette ønskes.

Praktisk information
Hvis muligt opstiller vi helst dagen inden din fest, men hvis I først overtager lokalet på dagen, kommer vi selvfølgelig ud og styler denne dag.
Du skal selv stå for tilbagelevering af de lejede materialer (blomster, stativ mm) senest 4 dage efter dit event. OBS. vi opkræver et depositum, for de lejede materialer, som tilbagebetales, når de er leveret tilbage til os i samme stand som ved udlevering. 

Du har også mulighed for at gøre det hele selv – her skal du blot afhente materialer samt lejeudstyr på vores adresse og tilbagelevere samme sted seneste 4 dage efter eventet. Kontakt os på info@detvier,dk for nærmere info.

Vi tilbyder opsætning i hele landet. 
De første 20 km er altid gratis. Herefter tager vi 4 ,- pr km, som opkræves efter booking af dato.
Ved opgaver på Sjælland tillægges et gebyr for broafgift.

Vi kontakter dig så snart din bestilling er gennemført for at aftale alt det praktiske.

Ønsker du hjælp til opsætning og styling af øvrige elementer til dit event, så send os en mail på info@detvier,dk med en beskrivelse af dine ønsker, så vende vi tilbage med et godt tilbud på opgaven.

Indkøbskurv
0
Din Kurv