FIRMAEVENT

Sommerfest

Vi hjælper med alt til jeres næste firmaevent, uanset om det er julefrokosten, butiksåbningen eller sommerfesten.

Sammen skaber vi en fest, som jeres gæster vil huske. Vi hjælper med alt fra koordinering, styling og opsætning af pynt til dit bryllup.

RECEPTION

Konfirmation eller nonfirmation, er ofte dit barns første store fest. Derfor er det vigtigt at det er en fest i hans eller hendes ånd, med festpynt som I alle vil elske.

fra andre Firmaevents

Hør mere

Vi skal alle gøre det vi er bedst til – lad os hjælpe dig med dit event, så du kan fokusere på dit arbejde og din virksomhed.

Vi vil meget gerne snakke med jer, om jeres ønsker for jeres næste firmaevent. Ingen opgave er for stor eller for lille til, at vi kan løfte den. Vi har derfor lavet en kontaktformular, som I kan udfylde, og ellers er vi altid til rådighed på
+45 22 10 12 31. 

Vi glæder os til at høre fra jer. 

Lokation & planlægning

Hvor skal festen holdes?

Skal festen holdes hos jer selv, i et lokale I har booket eller måske i telt? Vi hjælper jer gerne med at finde den helt rette lokation?

Planlægning

Skal I holde en lille intim reception, boglancering, butiksåbning, jubilæumsfest, sommerfest, julefrokost eller noget helt andet? Vi står klar med råd og vejledning til, hvordan jeres fest kommer til at afspejle lige netop jeres virksomhed og det budskab I gerne vil sende til gæsterne.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Ring til os - det er gratis 😉 Så tager vi en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer med jeres event.

Lidt udover det sædvanlige

Ballondekoration

Balloner er ikke kun til fødselsdag. De kan bruges til at skabe den vildeste dekorationer. Ja, vi vil faktisk gå så vidt at sige, at de kan være det element, som flytter festen fra hmm, til wauw!

Cocktail bar

Skal gæsterne forkæles lidt ekstra, så book en cocktailbar med professionelle bartendere.

Musik

Vi kan leverer alt fra DJ og den lokale spillemand, til det helt store band eller kendis performere.

Firma comedy

Til når I skal have smil på læben og et godt grin

Hele pakken

I kan naturligvis også købe alt dette i en samlet pakke. Kontakt os for mere information.

Det siges om os...

5/5
“DETVIER forvandlede Fisk & skaldyr i Aalborg til den sparkly 40 års dom jeg drømte om. De læste mine ønsker spot on, og fik dem visualiseret i det fineste pynt. Festen havde ikke været det samme uden deres hjælp.”
5/5
“De havde totalt styr på alle detaljer og havde samtidig overskud til at snakke, forklare, tilpasse OG hygge om mig, imens jeg blev gjort klar af min stylist. Alle vores gæster var vildt imponerede over, hvor smukt og gennemført hele vores setup var. Hvis jeg selv skal sige det, var det helt perfekt!”
5/5
“Da vi så resultatet på selve dagen; blev vi alle simpelhen så positivt overrasket over hvor smukt de havde arrangeret det hele. Det var ligesom vi havde ønsket det og ja… mere til… sååå flot et stykke arbejde fra deres side. Wow!”
Indkøbskurv
0
Din Kurv