Konfirmation Styling

Planlægning | Design | Styling | Candybar

Lad os tale om

Vores Services

Borddækning

Det er ikke bare et bord; det er en mulighed for at udtrykke jeres stil. Inkluderer service, lys, blomster, servietter, duge og meget mere…

Candy bar

Vores slikbar er en fest i sig selv! Giv dine gæster en sød overraskelse med en farverig og velsmagende oplevelse. Vi sørger for alt, lige fra slik og skåle til dekoration og stilfulde detaljer.

Balloner

Marker den store dag med en ballondekoration over gavebordet, ved selfievæggen eller bag konfirmanden. Den kan også bruges til at dekorere indgangspartiet og signalere, at festen er lige her!

Candybar

Tilfør festen lidt ekstra glamour og sæt den søde prik over i´et, med en lækker og indbydende candybar.

Uanset om du er til pink og piget, elegante gyldne nuancer, kølige blå eller et virvar af farver, så tilbyder vi en unik service, hvor vi tilpasser og styler din slik, snack eller dessert bar efter dine ønsker og behov. Den perfekte wauw-faktor til konfirmationen.

Vi glæder os til at gøre dine søde drømme til virkelighed!

Ballon
Dekoration

Marker den store dag, med en ballondekoration over gavebordet, ved selfievæggen eller bag ved konfirmanden. Den kan også bruges til at dekorere indgangspartiet, så alle kan se, at det er hèr der er fest.

Vi kører ud i hele Nordjylland med ballonbuer til konfirmationsfesten. Du kan også vælge selv at afhente den hos os i Gistrup.

Vores tidligere Konfirmationer

Det siges om os...

5/5
“DETVIER forvandlede Fisk & skaldyr i Aalborg til den sparkly 40 års dom jeg drømte om. De læste mine ønsker spot on, og fik dem visualiseret i det fineste pynt. Festen havde ikke været det samme uden deres hjælp.”
5/5
“De havde totalt styr på alle detaljer og havde samtidig overskud til at snakke, forklare, tilpasse OG hygge om mig, imens jeg blev gjort klar af min stylist. Alle vores gæster var vildt imponerede over, hvor smukt og gennemført hele vores setup var. Hvis jeg selv skal sige det, var det helt perfekt!”
5/5
“Da vi så resultatet på selve dagen; blev vi alle simpelhen så positivt overrasket over hvor smukt de havde arrangeret det hele. Det var ligesom vi havde ønsket det og ja… mere til… sååå flot et stykke arbejde fra deres side. Wow!”

Kontakt os nu