konfirmation

Vi kommer gerne og hjælper jer med at klargøre lokalet til konfirmationsfesten.

Vores candybar er et kæmpe hit til konfirmationerne!
Den kan farve koordineres eller du kan vælge alle dine egne yndlingsting.

Ønsker I selv at stå for at pynte op til konfirmationen, er dette selvfølgelig også en mulighed. På vores webshop finder I alt til festen.

Uanset om I skal holde festen ude eller hjemme, kommer vi gerne og hjælper jer med at klargøre lokalet til konfirmationsfesten.

Vores candybar er et kæmpe hit til konfirmationen!
Den kan farvekoordineres, men du kan også vælge, at den skal bestå af alt dit yndlingsslik.

Ønsker I selv at stå for at pynte op til konfirmationen, er det selvfølgelig også en mulighed. På vores webshop finder I alt til festen.

billeder fra andre konfirmationer

Skal vi hjælpe?

Vi kan hjælpe med alt fra blomster til bordækning. Lad os tage en snak og finde frem til den løsning der passer jer.

Vi kan enten hjælpe jer, med hele, eller dele af jeres konfirmationsfest. Alt fra små enkelte elementer, til borddekorationen eller  den helt store festløsning. 

Vi altid til rådighed på +45 22 10 12 31. 
Vi glæder os til at høre fra jer. 

Ballon
dekoration

Marker den store dag, med en ballondekoration over gavebordet, ved selfievæggen eller bag ved konfirmanden. Den kan også bruges til at dekorere indgangspartiet, så alle kan se, at det er hèr der er fest.

Vi kører ud i hele Nordjylland med ballonbuer til konfirmationsfesten. Du kan også vælge selv at afhente den hos os i Gistrup.

CANDYBAR

Tilfør festen lidt ekstra glamour og sæt den søde prik over i´et, med en lækker og indbydende candybar. Uanset om du er til pink og piget, elegante gyldne nuancer, kølige blå eller et virvar af farver, så tilbyder vi en unik service, hvor vi tilpasser og styler din slik, snack eller dessert bar efter dine ønsker og behov. Den perfekte wauw-faktor til konfirmationen.

Vi glæder os til at gøre dine søde drømme til virkelighed!

Til jer der selv vil bygge en ballonbue.

Den perfekte gave til konfitmanden.

Til jer der selv vil dekorere lokalet.

Det siges om os...

5/5
“DETVIER forvandlede Fisk & skaldyr i Aalborg til den sparkly 40 års dom jeg drømte om. De læste mine ønsker spot on, og fik dem visualiseret i det fineste pynt. Festen havde ikke været det samme uden deres hjælp.”
5/5
“De havde totalt styr på alle detaljer og havde samtidig overskud til at snakke, forklare, tilpasse OG hygge om mig, imens jeg blev gjort klar af min stylist. Alle vores gæster var vildt imponerede over, hvor smukt og gennemført hele vores setup var. Hvis jeg selv skal sige det, var det helt perfekt!”
5/5
“Da vi så resultatet på selve dagen; blev vi alle simpelhen så positivt overrasket over hvor smukt de havde arrangeret det hele. Det var ligesom vi havde ønsket det og ja… mere til… sååå flot et stykke arbejde fra deres side. Wow!”
Indkøbskurv
0
Din Kurv